Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
14.10.2021
Uměla vagina - Proč koupit?
Proč koupit umělou vagínu? Proč jí dát přednost před jinými pomůckami pro mužskou masturbaci? Nejsem si jistá, jestli Vás tento článek přesvědčí nebo ... číst celé
07.10.2021
Satisfyery - osobní zkušenost
Podělila jsem se s Vámi o mé zkušenosti. Co říkám na satisfyery? Moc pěkný dárek :-) číst celé
25.09.2021
Připínací penis - Proč ho mít?
Proč mít připínací penis neboli ,,připínak“? Možností je mnoho, cíl jediný - vzrušující zážitek. Koukněte na náš nový příspěvek. Je to první krok k zá... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas  Ing. Petr DVOŘÁK se sídlem: Palackého 128, 742 83  Klimkovice IČ: 75432820, DIČ: CZ8012125561, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Uměla vagina - Proč koupit?
14.10.2021
Uměla vagina - Proč koupit?
Proč koupit umělou vagínu? Proč jí dát přednost před jinými pomůckami pro mužskou masturbaci? Nejsem si jistá, jestli Vás tento článek přesvědčí nebo ... číst celé
Satisfyery - osobní zkušenost
07.10.2021
Satisfyery - osobní zkušenost
Podělila jsem se s Vámi o mé zkušenosti. Co říkám na satisfyery? Moc pěkný dárek :-) číst celé
Připínací penis - Proč ho mít?
25.09.2021
Připínací penis - Proč ho mít?
Proč mít připínací penis neboli ,,připínak“? Možností je mnoho, cíl jediný - vzrušující zážitek. Koukněte na náš nový příspěvek. Je to první krok k zá... číst celé
Analni kolik – jak vybrat?
21.09.2021
Analni kolik – jak vybrat?
Anální sex je synonymum intenzivního sexu a rozkoše. Branka do světa "za zrcadlem", kde neplatí pravidla a na slušnost se tolik nedbá. Anální kolíky j... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Proč nakoupit u nás?
  • Rychlé odeslání
  • Spokojení zákazníci
  • Bezproblémové vrácení zboží
  • Kvalitní zboží
Kontakty
(Po-Pá, 9-17 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz